Лайм

Володимир Остапчук заявив про роман із зіркою "Дизель Шоу" - ось тільки йому не повірили

Телеведучий знову відзначився

Український телеведучий Володимир Остапчук не зміг встояти перед веселою атмосферою 1 квітня і вирішив видати свій жарт. Темою розіграшу стало його особисте життя, яке останнім часом так активно обговорюється в пресі.

Шоумен опублікував в своєму Instagram спільне фото з акторкою "Дизель Шоу" Вікторією Булітко і написав: "Не можу більше приховувати свою Любов. Ось вона - власниця "руки" і нова дівчина Остапчука. Відразу скажу, що свої почуття ми дбайливо охороняли від чужих очей. Дякую за підтримку і те, що не засуджуєте".

Зрозуміло, дописувачі телеведучого не сприйняли його слова всерйоз і написали, що міг би придумати жарт оригінальніше.

"І тебе зі святом", "Прикол повинен бути драматичніше", "І вас з 1 квітня"," И тебе с днем сміху. Слабенько, але піде", "Можна було щось оригінальніше придумати", - пишуть коментатори.

  • Володимир Остапчук публічно оголосив про розрив з дружиною ще восени минулого року. Однак досі їх шлюб офіційно не розірваний. Дружина телеведучого дала пояснення.
  • Нещодавно дружина телеведучого Олена Войченко дала відверте інтерв'ю, в якому розповіла про численні зради Володимира Остапчука, звинуватила його в байдужості до дітей і поскаржилася на нерегулярні виплати.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях