Лайм

Енріке Іглесіас розчулив соцмережі танцем з 2-місячною дочкою Машею

Маша - третя дочка 44-річного співака і тенісистки Анни Курнікової

Енріке Іглесіас порадував фанатів милим відео, на якому танцює з молодшою дочкою Марією. 44-річний співак посадив 2-місячну дитину на коліна і під пісню "We Are Young" групи Fun показав кілька фантастичних па.

Дочка Іглесіаса і Анни Курнікової, одягнена в чарівне темно-синє плаття і носочки, уважно стежила за смартфоном, а в самому кінці відео видала ледь вловиму посмішку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Іглесіас і Курнікова, стосунки яких почалися в 2001 році, також є батьками дворічних близнюків Люсі і Ніколая. Пара оголосила про народження дочки Маші в лютому 2020 року. Незабаром співак зізнався, що хоча йому тепер критично не вистачає сну, його в цьому все влаштовує. "Я не сплю, але прекрасно проводжу час! Я маю на увазі, що не проміняв би це ні на що в світі", - сказав Енріке.

  • Дуейн Джонсон розчулив соцмережі відео, на якому вчить 4-річну дочку профілактиці коронавірусу. Зірка бойовиків і знаменитий рестлер показав себе в милому амплуа.
  • Співачка Пінк розповіла про симптоми коронавируса у себе і 3-річного сина. Через три тижні хлопчик все ще температурить, а у самій Пінк загострилася астма.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях