Лайм

Кеті Перрі розкрила стать майбутньої дитини

Влітку у співачки народиться дочка

Вагітна Кеті Перрі та її наречений Орландо Блум чекають донечку. Про це 35-річна американська співачка розповіла фанатам в Instagram, опублікувавши фото 43-річного Блума, вимазаного світло-рожевим кремом. "Це дівчинка!" - підписала вона знімок.

"Ні, це Орландо", - відповіли співачці жартівники з MTV, приєднавшись до сотень поздоровлень від фанатів і знаменитих друзів Кеті.

Тринадцятиразова номінантка на "Греммі" повідомила про вагітність минулого місяца під час прямої трансляції в Instagram.

"Багато чого відбудеться цього літа; я буду народжувати не тільки в буквальному сенсі, а й у переносному. Станеться те, чого ви, друзі, чекали", - сказала Перрі шанувальникам, посилаючись на свій майбутній альбом. Також в Twitter співачка зізналася, що дуже рада, що їй більше не потрібно втягувати живіт, щоб приховати його від папараці.

  • Раніше вагітній Кеті Перрі та Орландо Блуму довелося відкласти весілля мрії через коронавірус. Зірки мріяли одружитися в Японії, але їх планам не судилося здійснитися.
  • Орландо Блум зізнався, що дотримувався целібату до роману з Кеті Перрі. Так зірка "Володаря перснів" намагався налагодити свої відносини з жінками.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях