Лайм

Моя хата скраю: Потап висловився про українців, які відмовилися від обсервації

Співак побоюється, що в Україні ще може трапитися катастрофа

Продюсер та лідер гурту Mozgi Потап (Олексій Потапенко) висловився про українських туристів, які після повернення з-за кордону в березні відмовилися залишитися на обсервації.

Як підкреслив Потап, обговорюючи тему захворювань в Україні, в своєму новому YouTube-шоу 2POPODCAST, саме через байдужість країну може чекати справжня катастрофа.

"Я розумію, що складно бути закритим два тижні. Ти прилетів з В'єтнаму і хочеш поїхати відразу на Бесарабку, - обурився продюсер. - Це приклад того, чому в Україні ще не почалася, але почнеться справжня катастрофа".

Як додав Потап, в цій ситуації він бачить популярний в Україні принцип - моя хата скраю: "Народ, ви долбодятли? Ну ви закриті, ну така ситуація. Весь світ об'єднався. Світ об'єднався, а Україна не об'єдналася, тому що "моя хата з краю".

  • Раніше Потап і болонка Насті Каменських взяли участь у флешмобі FlipTheSwitch. І це найкраще з того, що було цього тижня в Інстаграм.
  • Раніше співачка Настя Каменських, записала новий влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як зараз проходять її будні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Потап

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях