Лайм

Можливо, буде ще одна: вагітна дружина Алека Болдвіна задумалася про шосту дитину

Зараз Хіларія Болдуін знаходиться на 4 місяці вагітності п’ятою дитиною

У листопаді 2019 року Хіларія Болдвін втратила дитину всього через 4 місяці після попереднього викидня. Зараз дружина Алека Болдвіна знову вагітна, і не виключає, що в майбутньому їхня родина стане ще більшою. Жінка сподівається, що у вересні подарує 6-річній доньці молодшу сестричку, хоча стать дитини ще не знає, пише видання People.

"Після всього, що сталося я дійсно мрію подарувати [дочці Кармен] сестру. Хто знає? Може, це буде моя остання дитина, а може буде ще одна. Не хочу занадто багато планувати. Здорова дитина - це таке благословення", - сказала вона.

36-річна інструкторка йоги і її 62-річний чоловік-актор виховують чотирьох дітей: дочку Кармен і синів Рафаеля, Леонардо і Ромео.

Фото: instagram.com/hilariabaldwin

7 квітня Хіларія поділилася радісною новиною в Instagram, опублікувавши відео, на якому слухає серцебиття плода за допомогою УЗД. За її словами, через епідемію коронавірусу вона дуже переживає і рідко відвідує лікаря.

"Я ходила до лікаря в захисних окулярах і масці, у мене було повністю прикрите волосся, рукавички і бахіли. Приїхати на прийом було дійсно важливим рішенням, тому що ми намагаємося залишатися вдома. Але коли твій лікар каже, що тобі пора ... мені було б погано, тому я просто підкоряюся його наказам, - розповіла вона. - Я дуже нервую, але ми дотримуємося правил і самоізоліруемся. Не хочу потрапити в ситуацію, через яку я втрачу і цю вагітність".

  • Енріке Іглесіас розчулив соцмережі танцем з 2-місячною дочкою Машею. Малятко - третя дочка 44-річного співака і тенісистки Анни Курнікової.
  • Співачка Пінк тим часом розповіла про симптоми коронавірусу у себе і 3-річного сина. Через три тижні хлопчик все ще температурив, а у самої Пінк загострилася астма.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал the Lime, щоб нічого не пропустити.