Лайм

Коронавірус змусив Аллу Костромічову відмовитися від ідеї поповнення в родині

Модель планувала народити другу дитину

Українська модель, ведуча реаліті "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічова хотіла народити другу дитину у 2021 році, але в плани знаменитості втрутився коронавірус.

"Я хочу ще дітей. Думала, що ми знімемо Суперсезон "Топ-моделі по-українськи" і зачнемо ще одну дитину. Але ця ідея перенеслася на потім, після зйомок, – каже ведуча Нового каналу. – Та й з цим незрозумілим вірусом думати про пологи просто страшно. З жахом уявляю, як зараз вагітним".

Алла Костромічова з чоловіком Джейсоном Фото: instagram.com/alla

Алла Костромічова заміжня за американським бізнесменом Джейсоном Капоне. 10 квітня пара відсвяткувала п'яту річницю весілля. Подружжя виховує сина Сальваторе, який з'явився на світ у листопаді 2016 року.

Алла Костромічова з сином Сальваторе Фото: instagram.com/alla

  • Раніше Алла Костромічова розповіла, як одного разу отримала несподівану пропозицію від таємничого чоловіка. Знаменитості зі світовими ім'ям запропонували повечеряти в його компанії і отримати за це 30 тисяч євро (понад 850 тисяч гривень).
  • Українська модель Маша Шевченко розповіла, як заробила на показі Жана-Поля Готьє понад 100 тисяч гривень, але повернулася додому ні з чим. Такі реалії сучасного Парижа.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.