Лайм

Чоловік співачки Пінк розповів про симптоми коронавірусу у своєї дружини і 3-річного сина

40-річна Пінк і маленький Джеймсон важко перенесли COVID-19

Колишній мотогонщик Кері Харт докладно описав симптоми коронавірусу у своєї дружини Пінк (Аліши Мур) і 3-річного сина Джеймсона. В інтерв'ю для радіо SiriusXM 44-річний батько сімейства розповів, що хоча обидва вони сильно хворіли, малюк переніс COVID-19 значно гірше.

Фото: instagram.com/pink/

"Це було складно, вони обидва дуже захворіли. Мій син, ймовірно, отримав найгірше, і це спростовує всю теорію, що вірус б'є тільки по літнім людям, - сказав Харт. - Моя дружина теж дуже погано почувалася. У неї астма. Це повністю атакувало її легені і груди. Їй було важко дихати".

Харт повернувся додому зі штату Флорида всього за кілька днів до того, як захворіли його близькі. У нього не було ніяких симптомів, але через три дні Аліша і Джеймсон сильно занедужали.

"Симптоми почали наростати, ми залишалися вдома ще 10 днів, а потім моєму синові стало гірше. У нього була б дуже висока температура, два або три тижні піднімалася до 38-39 градусів. Намагаючись знизити температуру, ми купали дитину 4-5 раз в день. Аліші ставало все гірше і гірше, і ми вирішили відправитися в наш маленький будинок в Лос-Анджелесі, щоб бути ближче до педіатра і лікаря моєї дружини. Ми залишалися в Лос-Анджелесі 5 днів, а потім, коли їхні симптоми почали зникати, повернулися додому", - розповів він.

Хоча у Харта і 8-річної дочки Віллоу симптоми коронавірусу не проявилися, він упевнений, що заразилася вся сім'я.

"На жаль, ми змогли дістати тест тільки для моєї дружини. Але якщо це є у одного з нас, це є у всіх нас. Ви повинні це допускати. Ми просто керувалися тестом моєї дружини", - сказав він.

Нагадаємо, що Пінк повідомила про свій діагноз в соціальних мережах 3 квітня. 40-річна співачка назвала цей досвід найгіршим у своєму житті.

  • Джоан Роулінг впоралася з коронавірусом завдяки простій дихальній техніці. Письменниця хворіла 2 тижні, але повністю впоралася з інфекцією.
  • Син Анни Вінтур захворів, допомагаючи хворим на коронавірус. Головний редактор Vogue розповіла, що він повернеться до роботи у відділенні інтенсивної терапії, як тільки сам впорається з хворобою.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях