Лайм

Не витримала: Слава Камінська записала дуже гаряче відео у ванній

Співачка зняла оригінальне лірик-відео на пісню "Небо"

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська продовжує розбурхувати фанів відвертими кадрами, зробленими в умовах самоізоляції. Нещодавно співачка показалася в одній білизні, а тепер вирішила піти далі.

35-річна знаменитість записала відвертий ролик і виклала його в Instagram. На кадрах відео Слава позує повністю голою в наповненій піною ванні. У підписі до ролика Камінська зізналася, що оператором, режисером і монтажером стала вона сама, а мобільний телефон поставила на лампу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Babaslavka (@babaslavka)

"Не витримала і можливо отримаю по д...пі. Оператор - я! Режисер - я! Монтаж - я! Пісня - Артем Іванов. Співаємо - разом", - підписала ролик Камінська.

Шанувальники співачки не змогли пройти повз настільки пікантного відео. Вони закидали співачку компліментами, наголошуючи на тому, як гаряче вона виглядає в кадрі.

"Дуже гаряче", "Круто вийшло", "Просто супер!! Це так талановито, так чуттєво, так красиво і сексуально!! Восторг", "Дуже! Ось як на карантині відкривається талант", - пишуть коментатори.

  • Раніше Слава Камінська зізналася, що зробила ліпосакцію. Співачка додала, що вона ні в якому разі не пропагує такий метод корекції фігури, а просто ділиться інформацією, яку "деякі продають за гроші".
  • Також солістка гурту "НеАнгели", яка не так давно розлучилася з чоловіком, пластичним хірургом Едгаром Камінським, заявила, що екс-чоловік не виплачує їй аліменти на дітей.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.