Лайм

Біллі Айліш на карантині взяла з притулку третє цуценя: фото

Співачка повністю присвятила себе вихованню собак

У Біллі АйлІш з'явився новий вихованець. 18-річна співачка, яка проводить карантин в будинку батьків в Лос-Анджелесі, забрала з притулку цуценя, за яким доглядала під час епідемії коронавірусу.

"Що стосується цієї маленької безіменній мавпочки... ти мій!" - написала щаслива зірка в Instagram-історіях.

Фото: INSTAGRAM

Тепер у Айліш буде ще один пес, вихованням якого вона займеться в ізоляції. Раніше в інтерв'ю для німецького подкасту Telekom Electronic Beats Біллі розповіла, що вже доглядає за двома улюбленцями.

"Я виховую двох цуценят [Джима і Міс Моді], вони чудові, але це як робота на повний робочий день. Коли ще у мене буде час для цього? - говорить вона. - Прозвучить, ніби я інтроверт і одинак, але мені дійсно дуже подобається бути одній. У мене не було стільки вільного часу з 12 років".

Фото: MIAMI-DADE ANIMAL SERVICES / FACEBOOK

  • Карантин - найкращий час познайомити світ зі своїми улюбленцями. Так Демі Мур з чихуахуа на голові недавно розвеселила соцмережі, а Шварценеггер з осликом зіграли в шахи.
  • Слухняний ньюфаундленд і його господиня експериментують на карантині з зачісками. Улюбленець родини на ім'я Хенк рятує господарів від нудьги на карантині

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.