Лайм

Ближче до природи: Катерина Кухар на карантині кардинально змінила імідж

Балерина зважилася на експеримент з волоссям

Коронавірус відправив на карантин салони краси, і тепер дівчатам доводиться доглядати за собою в домашніх умовах. І українські знаменитості - не виняток. Так, прима-балерина Катерина Кухар на 33-й день самоізоляції не тільки пофарбувалася вдома, але й зважилася на експеримент з волоссям.

Результат свого перевтілення знаменитість опублікувала в Instagram. Судячи з фото, Катерина з брюнетки перетворилася в медово-коньячну красуню. А допоміг їй у цьому чоловік, артист балету Олександр Стоянов. За допомогою beauty-box і під Skype-керівництвом професіонала чоловік освоїв навички колориста.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official)

"15 годин роботи і оновлена дружина - знайома незнайомка у нього в ліжку", - зазначила Кухар.

Шанувальники балерини оцінили новий колір волосся: "Вам дуже пасує цей відтінок! Прям гармонія і очей, радіючи, відпочиває. Ідеально", "Добре Вам, Катюша. Стали прям дівчинка-дівчинка", "Дуже свіжо і красиво".

  • Українська співачка Злата Огнєвіч продовжує експериментувати зі своєю зовнішністю. Нещодавно знаменитість продемонструвала, що стала блондинкою, а потім показала, що зробила стрижку каре.
  • Кардинально змінила імідж і солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська. Співачка воліла довгому волоссю подовжене каре, яке не здає позицій вже який сезон.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях