Лайм

alyona alyona на карантині написала новий трек - в ньому кожен впізнає свій район

Реперка записала відео на мобільний телефон

Українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona (Олена Савраненко) на час карантину самоізолювалася в рідній Капітанівці (Кіровоградська область). Знайомі з дитинства вулиці надихнули реперку на написання треку.

Уривок синглу "Мій район" співачка продемонструвала в своєму Instagram. Відео alyona alyona знімала вдома на мобільний телефон.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Альона (@ alyona.alyona.official)

"Давно не була так довго вдома. Шкода, що не можу всіх зібрати на районі зараз. А так хочеться. Мені завжди було що сказати про ці місця, є що згадати. Той випадок, коли всі свої і все навколо своє. Для цих людей я завжди буду Альоною з садочка", - написала під роликом артистка.

Фоловери в черговий раз захопилися творчістю реперки, а також написали, що впізнали в треку щось для себе рідне.

"Це буде чергова пушка", "Я просто кайфую від тебе! Кожен раз мурашки по шкірі!", "Нереально круто, життєво", "Айайай, прям в десяточку про "хрестик", "І тут кожен в цьому треку впізнав свій район. Дуже круто", - пишуть коментатори.

  • alyona alyona вміє посміятися над собою і підняти настрій шанувальникам. Володарка пишних форм абсолютно не соромиться свого тіла і часто публікує знімки в купальниках. А недавно реперка показала, що вона і в дитинстві була пишечкою.
  • Слухайте також на theLime емоційний трек alyona alyona "Коли ховають молодих" Ця пісня - спогад про тих, чиє життя обірвалося надто рано.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки