Лайм

Настя Каменських поділилася з фанами домашнім фото в піжамі

Співачка проводить ізоляцію в заміському будинку

Українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує балувати своїх шанувальників домашніми знімками, зробленими в умовах вимушеної ізоляції.

На цей раз артистка опублікувала в Instagram миле фото, на якому зображена в чорній піжамі. Настя позує в їх з Потапом спальні - вона стоїть біля ліжка і грайливо посміхається на камеру. У коментарі до знімка співачка поміркувати про силу кохання.

Фото: instagram.com/kamenskux

"Ви напевно помітили, що я часто ношу на шиї ланцюжок з написом "love". Таке банальне слово, сенс і силу якого багато хто вже не помічає. Але ж стільки в ньому насправді сенсу. І сенсом воно наповнює все навколо. Кохати і бути коханим. Найважливіше завжди найпростіше. Це чудо і дар, яке ніколи не можна сприймати як даність. Тому мій ланцюжок на шиї - це нагадування про найважливіше в цьому світі. Про кохання", - поділилася Каменських.

Такий домашній образ припав до душі фанатам співачки і вони закидали Настю компліментами. "Така красива і щаслива. Ваші очі наповнені любов'ю", "Красива і ніжна", "Яка мила", "Красуня така", - пишуть коментатори.

  • Раніше Настя Каменських записала влог, який присвятила карантину. Артистка показала фанам, як нині проходять її будні. У кадрі також можна побачити Потапа, а також розглянути заміський будинок зіркової пари.
  • А також розповіла, чим харчується, щоб не погладшати на карантині. Настя Каменських дотримується дрібного харчування та їсть 5 разів на день.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.