Лайм

Романтика в Гонконзі: молода дружина Дмитра Комарова поділилася архівними фото з чоловіком

Модель прилітала до чоловіка в експедицію

Переможниця конкурсу краси "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, дружина телеведучого Дмитра Комарова, поділилася романтичними фотографіями з чоловіком. Знімки зроблені восени минулого року під час поїздки в Гонконг.

На фото, опублікованих в Instagram, подружжя позують на фоні мальовничої природи та місцевих визначних пам'яток.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Фото: instagram.com/aakucherenko

"Гонконг. Місто, в яке я закохалася назавжди! Яскраве, динамічне, фантастичне і приголомшливе! Не віриться, що ще восени я приїжджала туди на кілька днів до чоловіка в експедицію. А зараз з теплими спогадами переглядаю наші фотографії", - написала Саша.

Фото: instagram.com/aakucherenko

Фоловери моделі засипали пару компліментами. "Ви такі класні! Я вас обох люблю! Щастя вам!", "Така неймовірно красива пара, наповнена позитивом", "Дуже красива пара", "Такі ви хороші", "Ви чудова пара", - пишуть коментатори.

  • Раніше Дмитро Комаров розповів, що дотримується умов карантину. Автор проекту "Світ навиворіт" працює з дому, робить вологе прибирання і п'є багато рідини.
  • Читайте також на theLime, як Дмитро Комаров зробив дружині сюрприз - романтичну поїздку до Стамбулу. Про подорож Олександра дізналася тільки в день вильоту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях