Лайм

Прикраси за ціною квартири в Москві: скільки Алла Пугачова витрачає на одяг та аксесуари

Примадонна обходиться без особистого стиліста

Російська співачка Алла Пугачова, яка днями відзначила свій 71-й день народження, не боїться експериментів в одязі і виглядає вельми елегантно. Артистка обходиться без особистого стиліста, вибирає вбрання і прикраси самостійно.

Модний експерт kp.ru оцінила гардероб примадонни, а також назвала приблизні суми, які зірка витрачає на одяг та аксесуари.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Так, за ботильйони Valentino Пугачова заплатила 70 тисяч рублів (майже 26 тисяч гривень), трендова хутряна джінсовка може коштувати від 20 до 100 тисяч рублів (7 - 36 тисяч гривень), ботфорти Gucci - близько 100 тисяч рублів.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

У гардеробі Пугачової також є "лабутени" за 100 тисяч рублів (36 тисяч гривень) і одяг відомого в Росії дизайнера Ігоря Гуляєва (ціна його костюма доходить до 200 тисяч (майже 73 тисячі гривень).

Фото: instagram.com/alla_orfey

71-річна зірка також бажає носити дорогі прикраси. Співачка любить каблучки Graff вартістю як квартира в Москві, а також дизайнерські сумки. Середня ціна виробу близько 20 тисяч рублів (трохи більше 7 тисяч гривень).

Фото: instagram.com/alla_orfey

  • Раніше зірковий промоутер Сергій Лавров розповів, що, навіть пішовши зі сцени, Алла Пугачова залишається найбільш високооплачуваною зіркою в РФ. Виступ на корпоративах у неї коштує 300 тисяч євро, а за один концерт в регіоні їй готові запропонувати 100 тисяч євро.
  • ЗМІ обговорюють нове обличчя Алли Пугачової - кажуть, примадонна зважилася на ризикову операцію.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки