Лайм

Гурт Go_A презентував лірик-відео на пісню "Соловей"

Ролик містить транслітерацію слів пісні латиницею

У четвер, 30 квітня, гурт Go_A представив лірик-відео на пісню "Соловей", з якою він мав представити Україну на Євробаченні-2020 у Роттердамі.

Ролик опубліковано на офіційному YouTube-каналі колективу. Музиканти зробили транслітерацію, щоб шанувальники могли підспівувати разом з ними.

"Після перемоги в Нацвідборі ми прагнули, щоб на Євробаченні вперше прозвучала пісня рідною мовою. Тому, не полишаючи ідеї, усунули складнощі у прочитанні й вимові для іноземців, щоб увесь світ міг заспівати українською", - відзначили музиканти.

Нагадаємо, через пандемію коронавірусу пісенний конкурс Євробачення-2020 був скасований. Наступного року Євробачення-2021 планується також в Роттердамі і для України пройде без змін. Країну представить гурт Go_A, що правда, музикантам доведеться до цього часу записати нову пісню. "Соловей", з якою колектив переміг в Нацвідборі, не буде допущений до конкурсу.

Фото: instagram.com/go_a_band

  • Раніше вокалістка гурту Go_A Катерина Павленко провела екскурсію по своїй орендованій квартирі в Києві і поділилася непростою сімейною історією.
  • Українська родина запостила в мережі кумедне відео з кавером на пісню "Соловей". Нова версія треку за участю дітей так сподобалася музикантам, що вони тут же поділилися роликом з фоловерами.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Go A