Лайм

Супермами українського шоу-бізнесу - про те, що таке щастя, і як дарувати його дітям

10 зірок, з яких вийшли чудові мами

Щорічно в Україні у другу неділю травня відзначається День матері. У 2020 році свято припадає на 10 число. До цієї дати редакція theLime зробила підбірку зіркових супермам, які встигають не тільки виховувати дітей, але й бути успішними у своїй професії.

Маша Єфросиніна

Машу Єфросиніну можна сміливо назвати прикладом для багатьох українок: їй вдається поєднувати успішну кар'єру з роллю дбайливої мами. Знаменитість є не тільки затребуваною телеведучою, але ще займається благодійністю і розкручує свій бренд одягу для дозвілля Mashsh.

Маша Єфросиніна з дочкою Наною Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Як відомо, 40-річна телеведуча - двічі мама. Разом з чоловіком Тимуром Хромаєвим вона виховує 16-річну дочку Нану і сина Олександра, якому в серпні цього року виповниться 6 років. За роки материнства телеведуча вибудувала свою систему виховання, головний пункт якої - прояв любові до дитини за допомогою обіймів та поцілунків.

"Дітей взагалі не можна розпестити любов'ю. Тому тут головне багато цілувати, обіймати і різними способами показувати, що малюка в сім'ї люблять і цінують", - говорить Єфросиніна.

Маша Єфросиніна з сином Сашком Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Ще одне правило - ніякого насильства. Зіркова матуся ніколи не карає своїх дітей у фізичній формі: "Ми ніколи не б'ємо. Ніколи. Боронь боже, ніколи в житті не торкатися дітей, тому що вони потім, як ви знаєте, переноситимуть цю модель такого фізичного покарання на своїх дітей. Це догма".

Тіна Кароль

З тих пір, як співачка поховала 7 років тому чоловіка Євгена Огіра, вона так і не вийшла заміж. Всю свою любов і тепло артистка дарує тільки одному чоловікові - 11-річному синові Веніаміну.

Тіна Кароль Фото: facebook.com/tina.karol

Тіна вчить хлопчика бути самостійним і брати відповідальність. Заради його світлого майбутнього, зіркова мама відправила єдину дитину за кордон. Нині Веня навчається в одній з престижних шкіл Великобританії і живе в українській родині.

Головне правило співачки у вихованні дитини - це ніколи не застосовувати фізичну силу. Так, вона ніколи не била Веню і вважає такі дії "слабкістю інтелекту".

Веніамін Фото: facebook.com/tina.karol

Джамала

Джамала - успішна співачка, щаслива дружина і дбайлива мама прекрасного синочка Еміра-Рахмана. А незабаром артистка подарує чоловікові Бекіру Сулейманову ще одного малюка. Співачка щосили намагається поєднувати музичну кар'єру і турботу про сина. Вона приділяє багато уваги раннього розвитку крохи - активно вчить читати, співати і навіть грати на музичних інструментах.

Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

У вихованні сина Джамала не дотримуватися якихось загальноприйнятих правил, її стосунки з дитиною будуються на любові і ніжності.

"Я люблю свого сина, але я хочу, щоб він був просто щасливою дитиною. Мені здається, що любов проявляється в душевному теплі, прийнятті, трепетности. У цих почуттях більше любові ніж у виключно в натуральну одязі, використанні тільки природних масел.. . Часто можна чути засудження "Ви помазали дитину якимось не тим кремом", "Ви дали дитині ковбаску, а треба їсти брокколі". Суворе дотримання і нав'язування якихось правил зовсім не для мене. Ніжність - ось, що я відчуваю" , - говорить співачка.

Джамала і Емір-Рахман Фото: instagram.com/jamalajaaa

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик - мама двох діток. Разом з чоловіком, хореографом Андрієм Диким, телеведуча виховує чудових доньок - 7-річну Діану і Поліну, якій днями виповнилося два рочки. Незважаючи на статус дбайливої мами, Лілія ще веде ранкове шоу, грає в театрі і знімається в кіно.

Для своїх дітей Лілія намагається бути прикладом і завжди говорити правду.

"Бути прикладом і бути з ними чесними. Дуже важливо бути чесними з дітьми, адже брехню вони відчувають і потім цією ж монетою тобі платитимуть. А ще - не нав'язуватися. Дуже хочеться, щоб діти, дивлячись на тебе, хотіли бути схожими, але при цьому будували своє життя, а ми повинні просто оберігати і направляти", - говорить телеведуча.

Лілія Ребрик з сім'єю Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Alyosha (Олена Кучер)

Alyosha разом з лідером гурту "Антитіла" Тарасом Тополею виховує двох чарівних синів - 7-річного Романа та 4-річного Марка. А незабаром зіркове подружжя будуть гордо носити звання багатодітній сім'ї - співачка знову вагітна. Alyosha вважає, що народження дітей - це покликання кожної жінки.

"Якби я боялася попасти на час з шоу-бізнесу, я б не наважилася народжувати взагалі. Але вважаю, що головне покликання будь-якої жінки, яка кохає свого чоловіка і кохана їм, - це дарувати життя, яке є доказом обопільного бажання бути разом. Адже діти - це чудеса", - сказала в одному їз останніх інтерв'ю співачка.

Alyosha та Тарас Тополя з синами Фото: instagram.com/alyoshasinger

Катерина Кухар

Незважаючи на свій строгий образ, Катерина Кухар є зразковою матір'ю двох дітей - сина Тимура і дочки Анастасії. У процесі виховання малюків, прима-белеріна прийшла до висновку, що найголовніше - розмовляти з ними.

"Сина я намагалася тримати в якихось жорстких рамках, він у мене непосида, такий шебушной, я завжди намагалася, щоб він розумів - що можна, а що не можна. Але зараз, з висоти років, які я провела з дитиною в такий "боротьбі", я зрозуміла, що дітей не потрібно виховувати, їх потрібно любити і показувати своїм прикладом, що потрібно робити, як ти це робиш, що ти в це вкладаєш. З ними потрібно більше розмовляти", - вважає знаменитість.

Катерина Кухар з чоловіком та дітьми Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Юлія Саніна

Солістка гурту The Hardkiss успішно поєднує музичну кар'єру і материнство. Співачка разом з чоловіком Валом Бебко виховує 4-річного синочка Даню. Зіркове подружжя намагаються дати своїй дитині якомога більше з самого дитинства. Всілякі пізнавальні ігри та уроки - основа дня їхнього сина. Єдине табу - мультики.

"Це зручний момент, щоб відволікти дитину в машині, в ресторані. Але коли я зрозуміла, що у мене дитина без мультиків не їсть взагалі, мені це страшенно не сподобалося. Тому Даня зараз мультики не дивиться", - говорить Юлія.

Участники The Hardkiss з сином Фото: instagram.com/the_hardkiss

Слава Камінська

Після розлучення з пластичним хірургом Едгаром Камінським солістка "НеАнгелів" весь свій час намагається проводити зі своїми дітьми - 5-річним Леоном і 4-річної Лаурою. Також співачка виступає за активне дозвілля своїх малюків.

"Ми віддали Леонарда на футбол для того, щоб він краще комунікував з дітками. Оскільки тут і відповідальність якась з'являється, командний дух", - говорить Слава. Але в цій справі, на думку артистки, важливо не перестаратися: "У моєму дитинстві мама змушувала мене ходити в музичну школу, вона змушувала мене ходити на театральні курси, і акробатику, і танці. Над своїми дітьми я так не знущатимусь".

Слава Камінська з сином та донькою Фото: instagram.com/babaslavka

Олена Кравець

Гордий титул супермами українського шоу-бізнесу належить Олені Кравець. Як відомо, акторка виховує трьох дітей (3-річних двійнят Катю і Ваню та 17-річну Машу) і не дивлячись на щільний графік роботи, участь в різних зйомках і проектах, вона встигає також займатися і своїми малюками.

Двійнята Ваня і Катя Фото: instagram.com/lennykravets

Олена зізнається, що ніколи не карає своїх дітей, а намагається з ними більше розмовляти.

"Ми народжуємо дітей, тому що ми хочемо мати коханих людей. Маленьких, дуже привабливих, дуже товстеньких іноді, улюблених людей. Я не зовсім розумію, навіщо потрібно вибудовувати з ними стосунки з позиції домінування, в силу того, що ти вище, старше, і більше прожив років. Я не розумію", - говорить Кравець.

Олена Кравець зі старшою дочкою Фото: instagram.com/lennykravets

Сніжана Бабкіна

Дружина музиканта Сергія Бабкіна для багатьох може стати прикладом: танцівниця і, за сумісництвом, директор чоловіка не тільки встигає працювати "на знос", прекрасно виглядати, але і приділяти увагу всім своїм дітям. Як відомо, Сергій і Сніжана виховують трьох дітей: Артура (13 років), Веселіну (9 років) і Єлисея (10 місяців).

Сніжана намагається проводити якомога більше часу зі своїми чадами, щоб не пропустити жоден момент: перше слово, перший зуб і перші кроки.

Сніжана Бабкіна з молодшим сином Єлисеєм Фото: instagram.com/snezhana_babkina

  • Дружина українського музиканта Сергія Бабкіна вирішила здійснити мрію 9-річної дочки Веселіни. Дівчинка хотіла бути схожою на маму і зробити стрижку каре. Оскільки зараз салони краси закриті на карантин, Сніжана вирішила підстригти дочку в домашніх умовах.
  • Олена Кравець могла б зараз бути матір'ю п'ятьох дітей, якби не трагічні випадки. Знаменитість втратила двох дітей на одному і тому ж терміні вагітності.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях