Лайм

Це була неймовірна подія: Джамала згадала свою перемогу на Євробаченні

Співачка перемогла у 2016 році

14 травня - один з найважливіших днів у творчому житті Джамали. Рівно чотири роки тому співачка здобула перемогу в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2016.

З нагоди пам'ятної дати артистка написала в Instagram пост і супроводила його архівним знімком з переможним кубком в руках.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Сьогодні ми перемогли! - згадує Джа. - Мене переповнює щастя, коли згадую той вечір! Так, ви знаєте, що з першого ж дня після перемоги я повторювала, що не можна жити тільки спогадами, потрібно рухатися вперед і ставити нові цілі. Але це була дійсно неймовірна подія, яка сталася з усіма нами і країною".

"Євробачення стало крутим поштовхом для мене. Чи могла я подумати, що на своїх сторінках мене буде підтримувати автор "Гаррі Поттера" Джоан Ролінг, вітати з перемогою Джастін Тімберлейк, згадає під час свого концерту про мою "1944" Адель, що я особисто почую від Ширлі Бессі слова захоплення?! А вранці після шаленої ночі фіналу ви будете зустрічати мене в аеропорту. Звичайно, я і не думала про це.
Я просто співала про те, що люблю, для тих, без кого не можу жити", - додала співачка.

  • Незважаючи на те, що Євробачення-2020 на цьому році скасували, організатори конкурсу вирішили зробити серію домашніх концертів на YouTube, щоб згуртувати і підбадьорити європейців в дні карантину. У Eurovision Home Concerts взяла участь і Джамала.
  • 18 березня організатори Євробачення прийняли остаточне рішення скасувати проведення пісенного конкурсу в цьому році через епідемію коронавірусу. Конкурс Євробачення-2021 пройде наступної весни в Роттердамі (Нідерланди). Що правда, його учасникам доведеться підготувати нові пісні.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях