Лайм

Alina Pash, Сергій Бабкін та інші українські артисти об'єдналися для запису важливого ролика

Зірки українського шоу-бізнесу вирішили дати голос рівності

Українські музиканти об'єдналися і записали пісню - маніфест толерантності "Різні.Рівні". Мета проекту - через музику донести українцям важливу думку: ми всі рівні, незалежно від гендерної ідентичності і сексуальної орієнтації.

У записі ролика взяли участь такі артисти, як Сергій Бабкін, Alina Pash, Latexfauna, KRUTЬ, Gurt [O], YUKO, Constantine та інші музиканти. Таким чином вони прагнуть створити найбільшу музичну колаборацію в світі, і показати, що підтримки рівності для ЛГБТ в Україні набагато більше, ніж може здатися.

"Трек "Різні.Рівні" про те, що ми всі різні - і це прекрасно, це нормально, це по-здоровому. Ми всі - люди, ми ними називаємося, ми ними є. Але кожна людина живе своїм унікальним життям і вибирає свій шлях, і ніхто не має права засуджувати її. Кожен іде своєю дорогою, робить свій вибір, який потрібно поважати. Повага - це найголовніше, без неї не буде ніякого розвитку, шляху до світлого майбутнього, в країну, якою можна пишатися, яка буде нарівні з іншими прогресивними країнами", - прокоментував участь в проекті Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін

"Для мене важливо було приєднатися до проекту "Різні.Рівні", адже я дуже різною і рівніою відчуваю себе, - каже Аліна Паш. - З дитинства в мене сім'я вкладала поняття вибору. До того ж, тема толерантності дуже актуальна в Україні. Я відчуваю гостру потребу у відкритому діалозі і обговоренні, що саме вважається толерантністю, який сенс у розвитку розуміння толерантності та її прийнятті. Пора дорослішати, пора переходити на нові рівні свідомості, щоб нарешті отримати легкість і задоволення життя, без агресії і страху."

Alina Pash

  • Співак Дан Балан презентував оновлену версію пісні "Треба" в рамках свого авторського проекту "Все пробачати". Композиція була записана спільно з переможницею шоу "Голос країни" Оксаною Мухою. Головна мета відео - показати, як біль образ переходить в радість прощення.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.