Лайм

Чи не бачила дітей 113 днів: колишня дружина Серьоги шукає синів, яких відібрав у неї репер

Поліна Ололо боїться, що виконавець ніколи не поверне їй хлопчиків

Колишня дружина репера Серьоги (Сергія Пархоменка) продовжує домагатися зустрічі з синами, яких той забрав у неї в лютому. За словами жінки, вона не бачила Марка і Платона вже 113 днів, але вперто продовжує їх шукати.

"Він забрав дітей і каже, що ніколи їх не поверне! У 33 я посивіла як люди сивіють в 50! Я не знаю жодного спокійного дня, з того моменту, коли він привласнив моє життя собі", - написала Поліна в Інстаграм.

Фото: instagram.com/polina_lola

За словами жінки, вона вартує дітей під їхнім будинком в Харкові, але все марно: "вікна зашторені, будинок на сигналізації, ознак проживання немає". Наближена до дітей людина повідомив матері, що близько трьох тижнів тому Сергій відвіз їх в невідомому напрямку, а всім спільним знайомим велів заблокувати її і нічого не розповідати про місцезнаходження хлопчиків.

"Я не знаю, що думають мої діти і що їм говорять про мене, його мета змусити дітей сказати на суді що вони хочуть жити без мене, - написала Ололо в Інстаграм. - Рівно 113 днів пройшло коли я бачила їх в останній раз! Йому допомагають його батьки, мене заблокували і сприяють його планом надійніше їх переховати".

Жінка пообіцяла звернутися до журналістів і в прямому ефірі розповісти, як її колишній чоловік підробив документи на виїзд дітей за кордон, скільки планує їх приховувати і як планує отримати громадянство України.

  • Раніше Поліна розповіла про той день, коли Серьога відібрав у неї дітей. За словами дівчини, репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.
  • Репер Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами музиканта, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, яку він отримав ще в 2014 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях