Лайм

Виходить в тверезий світ завдяки крапельницям: колишня дружина репера Серьоги розповіла про його залежність

Жінка стверджує, що артист не повинен виховувати дітей через згубну пристрасть

Колишня дружина репера Серьоги Поліна Ололо вже 113 днів шукає синів, яких, як вона стверджує, той відібрав і відвіз за кордон. Жінці "чітко дали зрозуміти, що дітей вона не побачить", тому вона зважилася на гучні зізнання про багаторічну залежності виконавця.

Фото: instagram.com/polina_lola

За словами Ололо, залежність Сергія триває вже не перший рік, і виходити в тверезий світ він може "тільки завдяки крапельницям". При цьому колишня дружина не уточнює, від чого саме залежить репер.

"Через викривлену реальність людина не може тверезо оцінювати ситуацію і взагалі виховувати дітей, яких він не виховував ніколи, - заявила вона в Instagram. - Я не можу довірити людині дітей, яких він на сніданок годує насінням, від цього у мене розривається серце".

Серьога і Поліна Ололо розлучилися більше 5 років тому. Весь цей час діти жили з мамою в Україні, про що сам він розповідав ЗМІ. "З дітьми я бачуся регулярно, але не так часто, як хотілося б. Їм комфортніше жити з мамою в Києві, а у мене все життя зараз в основному зосереджене в Москві", - говорив репер в інтерв'ю 2015 року. Також він зізнався, що бере активну участь у вихованні Марка і Платона, а в майбутньому планує забрати їх в Москву.

У лютому 2020 року Поліна Ололо вперше розповіла, що артист відвіз синів у невідомому напрямку і забороняє їй з ними бачитися. Також він заборонив родичам і спільним знайомим говорити їй, де знаходяться хлопчики.

  • Раніше Поліна розповіла про той день, коли Серьога відібрав у неї дітей. За словами дівчини, репер забрав синів просто з вулиці і відвіз у невідомому напрямку.
  • Репер Серьога заявив про намір стати громадянином України. За словами музиканта, зараз у нього є посвідка на постійне проживання, який він отримав ще в 2014 році.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях