Лайм

Валерій Харчишин розповів про невдалий досвід з наркотиками

Лідер групи "Друга ріка" назвав найстрашніший наркотик, до якого звик в юності

Валерій Харчишин зіграв в "Правду або дію" з Олею Поляковою і відверто розповів про свій досвід з наркотиками. 45-річний рок-музикант зізнався, що в молодості пробував різні речовини, але найбільше проблем у нього виникало через алкоголь.

Фото: instagram.com/valeriy.kharchyshyn_dr

"Я ніколи не вживав ін'єкційних наркотиків, ЛСД, грибів. Марихуану - так, але мені нудно від неї. Колись давно спробував MDMA, і це було жахливо. Ми летіли з концерту, було дуже смішно і страшно - і мені, і людям. У мене були очі по 7 копійок. До цього я хотів спати, мені було дуже погано, бодун, втома після концерту, а потім моя голова повертається з першого ряду літака туди, де сиділи пацани, і робить так", - сказав Харчишин з моторошної гримасою.

Єдиним наркотиком, до якого звик музикант, став алкоголь.

"Колись це було проблемою, бо в ті часи, коли ми починали грати, ми іноді навіть не розуміли, що робимо, коли виходили на сцену, - зізнався Валерій. - Це просто алкоголь - найстрашніший наркотик, який є в світі. Якось я вийшов на сцену, виконав концерт, а після зрозумів, що нічого не пам'ятаю - був він, чи не було його. За це мені досі дуже соромно".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях