Лайм

Оля Полякова підтримала українських артистів, які змушені приховувати сексуальну орієнтацію

Співачка співчуває колегам, які ховаються через страх втратити публіку

Серед популярних українських виконавців є ті, хто через низьку культуру толерантності в суспільстві приховує свою сексуальну орієнтацію. Цю проблему Оля Полякова обговорила з Потапом в інстаграм-шоу "Правда або дія". Співачка мріє, щоб у її колег з'явилася можливість зробити камінг-аут, не боячись наслідків.

Фото: instagram.com/polyakovamusic

"Я думаю, що це дуже потрібно. Кожна людина повинна бути вільною в релігії, виборі політичної позиції та орієнтації. Мені б дуже хотілося, щоб в нашій країні склалися такі умови, щоб цим людям не доводилося ховатися, - сказала вона. - Вони змушені вести подвійне життя. Вони змушені купувати романи, якими прикриваються, фотографії, вигадувати всі ці історії. І вони не можуть жити звичайним життям, взяти свого хлопця, обійняти і сказати: "Я його люблю, хочу з ним бути щасливим". Не можуть ходити в дискотеку, танцювати, відкриватися, їздити до друзів".

Потап з думкою Полякової погодився, але висловив побоювання, що якщо ці зірки про все розкажуть і вийдуть із партнерами за руку, "зал буде напівпорожній".

"Це дорослі люди, нехай будуть такими, якими хочуть! - відповіла Полякова. - Люди, які мені кажуть: "Ось, ти ще педофілів виправдай!" - ви що, хворі? Дитина не може обрати, це злочин! А любов між одностатевими дорослими - це їхній вибір".

У коментарях до трансляції глядачі висловили припущення, що свою справжню орієнтацію можуть приховувати Олег Винник, Дан Балан, Віталій Козловський, Макс Барських та Андрій Данилко. На це артисти відповідати не стали, хоча Потап пожартував, що намагався спокусити Винника, але у нього не вийшло.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях