Лайм

Що відомо про переможницю шоу Холостяк-10 і що вона публікує в Instagram: фото

Цікаві факти з життя Даші Ульянової

Відбувся фінал десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Головний герой зробив свій вибір і вручив каблучку Даші. Саме з нею Макс Михайлюк готовий будувати стосунки поза проектом.

Що відомо про переможницю шоу "Холостяк-10" Дашу Ульянову - читайте в нашому матеріалі.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша - одна з найяскравіших та пластичних учасниць десятого сезону. Їй 23 роки, і родом вона з Кривого Рогу. Дівчина виросла в родині місцевого бізнесмена і домогосподарки. У ранньому дитинстві батьки віддали Дашу на гімнастику, і вже в 7 років дівчинка брала участь у серйозних змаганнях. У дівчини фактично не було дитинства в класичному його розумінні, а тільки режим і тренування. Протягом п'яти років вона жила в спортивному інтернаті.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Даша закінчила Харківський Національний університет мистецтв ім. Котляревського за спеціальністю - акторська майстерність драматичного театру і кіно. Але акторкою так і не стала. Нині дівчина працює в студії елегантного спорту тренером по стретчінгу і мріє відкрити власну студію.

Дарина має ефектну зовнішність, але такою вона була не завжди. У студентські роки дівчина важила на 10 кг більше і не приділяла собі належної уваги.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Побачивши свої 67 кг, Даша зрозуміла: потрібно брати себе в руки і повертати минулу спортивну форму. Бажаного зовнішнього вигляду Даша досягла не тільки за допомогою дієти і спорту. Вона збільшила губи, які вважала занадто тонкими.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Сьогодні дівчина з гордістю демонструє своє тіло, яскраву зовнішність та відмінну розтяжку, регулярно публікуючи відверті кадри в Instagram. За життям дівчини в соцмережі стежать 185 тисяч фоловерів.

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

Фото: instagram.com/dasha_ulyanovaa

  • Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін і переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною. Закохані зареєстрували свої стосунки 20 травня, а пишне торжество влаштують вже після закінчення карантину. Це перший випадок в історії українського проекту.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях