Лайм

На даху з вогниками: Микита Добринін та Даша Квіткова розкрили подробиці майбутнього весілля

Торжество призначено на 12 серпня

Герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін та переможниця проекту Даша Квіткова стали чоловіком і дружиною. Закохані зареєстрували свої стосунки 20 травня, а пишне святкування влаштують 12 серпня.

Днями новоспечене подружжя дали перше інтерв'ю після одруження, в якому розкрили деякі подробиці майбутнього торжества. "Наше весілля тематичне. Воно називається "Коханняв серед вогнів великого міста". Буде на красивій терасі на даху, прикрашеній вогниками. Традицій не хотіли. Єдине - це передача вогнища", - розповіла Даша каналу СТБ.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Але всі батьки люблять традиційні моменти, тому вони точно принесуть рушник і коровай. Такі моменти точно будуть. Але самі ми не плануємо враховувати всі стародавні звичаї. У нас буде абсолютно легка вечірка. Головне - відпочивати, посміхатися і менше переживати в цей день" , - додав Добринін.

Фото: instagram.com/kvittkova

Для весілля Даша готує нову сукню, яка для Микити буде сюрпризом. Нагадаємо, що на розпису наречена була в короткій білосніжній сукні з драпіруванням і вставкою з блискучої тканини.

Фото: instagram.com/kvittkova

  • 22 травня відбувся фінал десятого сезону романтичного реаліті "Холостяк". Головний герой зробив свій вибір і вручив каблучку Даші. Саме з нею Макс Михайлюк готовий будувати стосунки поза проектом.
  • Читайте також на theLime цікаві факти з життя переможниці "Холостяка-10", а також, що Даша публікує в своєму Instagram.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях