Лайм

Моя любов: 15-річна дочка Олі Полякової показала свого хлопця

Фотографія викликала бурхливу реакцію у фоловерів юної блогерши

Старша дочка Олі Полякової поділилася з дописувачами свого мікроблога знімком, на якому зображена зі своїм хлопцем. Ім'я молодої людини 15-річна Маша вирішила не називати. Неможливо розглянути і обличчя коханого юної блогерши.

На знімку, опублікованому в Instagram, пара зображена в захисних масках. У підписі до знімка Маша назвала бойфренда своєю любов'ю. "Моя любов", - написала дочка співачки.

Фото: instagram.com/mashapolyakova

Фотографія викликала бурхливу реакцію у фоловерів юної блогерши, вони просять показати хлопця без маски, а також відзначити його профіль.

Про те, що у дівчинки є коханий знає і її зіркова мама. Полякова навіть показала дочці, як правильно цілуватися.

"Так, у неї є хлопець, і вони вже "лупятся в ясна". А що, я повинна їй говорити не роби цього? Вона все одно зробить! - сказала прогресивна мати. - Вона мені показала, як це робить, а я дала їй пораду - трошки розслабляти губи. Все інше я їй розповім, показувати не буду. Але взагалі у нас з Машею дуже близькі стосунки, і я б хотіла все про неї знати. І тому я так з нею спілкуюся, що вона прислухається до моєї думки. Рро жодні близькі стосунки у неї поки мова не йде, вона ще маленька, але хлопець уже є".

Фото: instagram.com/mashapolyakova

  • Раніше Маша Полякова приєдналася до "карантинного" челленджу. Суть його полягає в тому, щоб закріпити на тілі звичайну подушку таким чином, щоб з боку вона виглядала як сукня.
  • Старша дочка Олі Полякової наслідує приклад своєї зіркової мами, регулярно публікуючи в Instagram фотографії в купальнику. Нещодавно Маша виклала знімок у відвертому бікіні, який оголює її сідниці.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях