Лайм

Нарешті повернулася до рідного стилю: MARUV привела фанів у захват новим танцювальним треком

Співачка презентувала літню музичну прем'єру

Співачка MARUV (Анна Корсун) презентувала новий трек I Want You. Композиція була записана спільно з музикантом Boosin, який написав для епатажної артистки пісню Siren Song, з якої вона повинна була представити Україну на Євробаченні-2019.

Прем'єра синглу відбулася в п'ятницю, 5 червня, на YouTube-каналі виконавиці. Новий трек музиканти супроводили спільним знімком, на якому обидва зображені в чорних блискучих нарядах.

Фанати скандальної співачки прийшли в захват від нового треку. Вони радіють тому, що MARUV нарешті повернула свій старий стиль, завдяки якому полюбилася мільйонам.

"Пушка в стилі drunk Groove і Siren Song, як я довго чекав повернення Maruv в рідній стиль", "Нарешті реально крутий трек", "І все ж я не дарма чекав півтора року повернення MARUV в рідній стиль! Це пушка, особливо коли Бусин запитує "Do you wanna dance?", - пишуть шанувальники в коментарях під роликом.

MARUV і Boosin познайомилися в 2017 році. Тоді музикант грав в одному з колективів, а у Ані був свый гурт - The Pringles. З тих пір почалася їх співпраця. Першою спільною роботою артистів була україномовна пісня "Спини". Через півроку вони випустили трек Drunk Groove, який розривав всі хіт-паради.

  • Раніше MARUV від імені сайд-проекту Shlakoblochina презентувала кліп на трек "Нова сила киски". Співачка, яка стала популярною завдяки своєму епатажному образу і сміливим хореографічним номерам, на цей перевершила саму себе. У новому відео багато відвертих моментів, а в деяких місцях - вульгарних.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях