Лайм

Разом 24 години на добу: Віталій Козловський на карантині задумався про одруження

35-річний артист вже готовий розпрощатися з холостяцьким життям

Карантин позитивно вплинув на особисте життя Віталія Козловського. Щоденне перебування з коханою під одним дахом допомогли співакові зрозуміти, що вона - ідеальна пара для нього. І тепер артист серйозно замислюється про весілля.

Про це виконавець розповів в інтерв'ю Каті Осадчій для "Світського життя". "Карантин дав розуміння того, твоя це людина чи ні. Тому що постійно ти в русі кудись біжиш, з кимось іншим зустрічаєшся, а тут ви 24 години на добу разом", - каже співак.

Фото: instagram.com/vkozlovskiy

Віталій і його нова дівчина проводять ізоляцію разом. "Я нарешті перебрав все у всіх куточках своєї шафи. Звичайно, роблю це не сам, а під егідою жіночої руки. Все зайве і непотрібне з квартири винесли", - поділився виконавець.

Козловський зазначив, що спільне перебування з коханою наштовхнуло його на думки про одруження. "Зараз це питання гостро стоїть", - поділився артист.

Особистість обраниці Віталій як і раніше не розкриває. Подейкують, що новою супутницею співака є його концертний директор Юлія Бакуменко.

Фото: instagram.com/yuliabakumenko

  • Раніше телеведуча і зірка проекту "Холостяк" Рамін Есхакзай розкрила справжню причину розставання з Віталієм Козловським. За її словами, співак закрутив з нею роман на зло Юлії Бакуменко, з якої знаходився у стосунках, але ось як раз сильно посварився.
  • Український поп-виконавець Віталій Козловський зізнався, що інтимна близькість для нього має велике значення. А також відверто розповів, який він в ліжку.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.