Лайм

Віталій Козловський випустив романтичний кліп в стилі love story

Легкість, літня безтурботність, пристрасть і теплі спогади - все це в повній мірі описує сюжет кліпу

Український виконавець Віталій Козловський презентував кліп на свій новий трек "Фото на пам'ять". У новому відео багато емоційних романтичних сцен, що розгортаються серед мальовничих літніх пейзажів.

Прем'єра відеоряду відбулася в середу, 8 липня, на YouTube-каналі співака. Режисером лав-сторі виступив Реза Голестані, за задумом якого герої кліпу зображують закохану пару. Відео знято в чорно-білих тонах.

Роль коханої дівчини Козловського в кліпі дісталася Марині Ареховой. А Віталія в дитинстві зіграв 12-річний Лев. Зйомки романтичного відео проходили в Києві.

"Кліп чудовий, не очікувала, що буде чорно-білий, дуже сюжетна красива love-story", "Зворушливо і красиво", "Кліп дуже класний, літній, романтичний. Молодець, Віталік", "Чудова прем'єра", - захоплюються шанувальники артиста в коментарях під відео.

  • Віталій Козловський на карантині задумався про одруження. Особистість обраниці співак як і раніше не розкриває. Подейкують, що новою супутницею артиста є його концертний директор Юлія Бакуменко.
  • Телеведуча і зірка проекту "Холостяк" Раміна Есхакзай розкрила справжню причину розставання з Віталієм Козловським. За її словами, співак закрутив з нею роман на зло Юлії Бакуменко, з якої знаходився у стосунках, але ось як раз сильно посварився.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях