Лайм

На шоу Танці з зірками-2020 назвали другого зіркового учасника

Прем'єра нового сезону відбудеться цієї осені

Днями в мережі почалася зіркова естафета #танціззіркаміchallenge, за допомогою якої учасники шоу "Танці з зірками-2020" передають один одному виклик із запрошенням взяти участь у проекті. Почав челлендж співак Олег Винник і передав естафету Надії Мейхер.

Співачка прийняла виклик, про що повідомила на особистій сторінці в Instagram. Таким чином, екс-солістка гурту "ВІА Гра" стала другою учасницею нового сезону.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Надії Мейхер (@nadyameiher)

"Я неймовірно щаслива знову танцювати ... І особливо приємно, коли запрошують до участі в крутому шоу "Танці з зірками". У глибокому 2006 році я вже брала участь, але ... Тоді так багато не було сказано, пережито, відчуто мовою тіла в танці... Немов все заново!!! Але тепер з багатим життєвим досвідом, почуттями, і безмірною любов'ю до його величності танцю. Неймовірно приємно стати частиною команди цього дивовижного проекту", - прокоментувала артистка свою участь в шоу.

Мейхер кинула виклик наступній зірці - колезі по гурту "ВІА Гра" Санті Дімопулос. Чи прийме співачка виклик - дізнаємося вже дуже скоро.

  • Канал "1+1" продовжує розкривати деталі нового сезону телевізійного шоу "Танці з зірками". Нещодавно глядачі дізналися, що за суддівським столом знову зустрінуться балерина Катерина Кухар та хореограф Влад Яма, а пізніше організатори розсекретили ім'я третього члена журі.
  • Нагадаємо, що в минулому сезоні "Танців з зірками" переможцями стали Ксенія Мішина і Женя Кот. Друге місце дісталося Ганні Різатдіновій та Олександру Прохорову, третє - Вікторії Булітко і Дмитру Дікусару.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях