Лайм

Тіна Кароль вийшла в світ в дизайнерській сукні з вирізом до пупка

Родзинка наряду - глибоке декольте

Днями програма "Світське життя з Катериною Осадчою" відзначила 15 років з дня заснування. Ювілей пройшов у форматі грандіозного концерту, на якому виступили топові артисти. Гостею вечора стала і співачка Тіна Кароль.

Кілька знімків з заходу артистка опублікувала на особистій сторінці в Facebook . Співачка з'явилася на святкуванні в розкішній шовковій сукні українського бренду Gasanova.

Фото: facebook.com/tina.karol

Наряд небесно-блакитного кольору входить в колекцію осінь-зима 2020-2021, представлену в рамках UFW. Особливий акцент привносять об'ємні рукави і глибокий виріз, який відкриває зону декольте.

Свій образ Тіна доповнила червоною помадою, яка вже стала візитною карткою зірки, і легкою укладкою.

Фото: facebook.com/tina.karol

Шанувальники співачки по-різному оцінили образ зірки: одні захопилися почуттям стилю артистки, іншим наряд видався надто відвертим.

"Тіна, будь скромніше. Тобі це не пасує", "Комбінації, ночнушки, пеньюари .... що сталося з її смаком? Жах", "Тіна переборщила", "Було б норм, якби декольте було наполовину прикрите", - пишуть одні.

"Смішно з комментов, особливо зайшовши на сторінку деяких знавців моди з ідеальним почуттям стилю. А Тіна виглядає шикарно", "Шикарна сукня", "Сукня божественно гарна", - захоплюються інші.

  • Тіна Кароль похвалилася престижною нагородою від президента - Володимир Зеленський вручив співачці орден княгині Ольги III ступеня. На врученні артистка з'явилася в строгому образі.
  • Співачка Тіна Кароль довела, що не соромиться показати себе шанувальникам такою, якою вона є насправді. 35-річна артистка опублікувала "чесне" фото, на якому зображена без грама косметики на обличчі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки