Лайм

Біллі Айліш насмішила людей новою колекцією фірмового одягу та цінами. Меми довго чекати не довелося

Тепер співачка "продає" ложки, вилки й туалетний папір

Співачка Біллі Айліш представила в мережі нову колекцію фірмового одягу та літніх аксесуарів, але замість захоплення шанувальників отримала у відповідь порцію гніву та мемів. Адже як зізналися деякі фоловери артистки, з такими цінами вони почувають себе обдуреними.

Деякі ж знайшли ситуацію кумедною і побачили в ній чудовий привід відповісти мемами. Тепер Біллі Айліш продає в мережі не тільки одяг та пляжні приналежності, але й ложки, вилки, зубні щітки і туалетний папір.

Біллі Айліш Фото: Getty Images

Новий літній Мерч Біллі Айліш, яка не просто так стала носити оверсайз, з'явився на її офіційному сайті . Тепер там можна відшукати різного виду шорти, купальники та інші речі на зразок окулярів та матраців для плавання, сережок і тенісних ракеток. Все це - фірмова продукція з ім'ям співачки.

Поповнення асортименту обрадувало шанувальників Біллі Айліш, але не надовго. Коли ж вони побачили, скільки коштують речі з логотипом, їх радість тут же випарувалася. Купальник або рушник обійдуться фанам співачки у 70 фунтів стерлінгів (2,5 тис. грн), надувний матрац - 75 фунтів (2,6 тис. грн), шорти - 65 фунтів (2,2 тис. грн).

Фото: shopuk.billieeilish.com

Фото: shopuk.billieeilish.com

Деяким так не сподобався новий Мерч Айліш, що вони тут же запустили петицію з проханням відсторонити нову команду дизайнерів. Але жартівники вирішили не чекати її розгляду і вирішили самі виправити ситуацію.

"Новий Мерч Біллі Айліш! Вже у продажу! Всього за $75!" - вказали під зображенням "фірмового" рулону туалетного паперу.

"Міксер від Біллі Айлиш! $895.95!"

  • Раніше Біллі Айлиш опублікувала в мережі відео про бодішеймінг, в якому вперше показала тіло. Цей ролик вже наробив чимало шуму в ході світового туру співачки.
  • Читайте також на theLime, як Біллі Айлиш посварилася з німецьким глянцем. Ще б пак, адже на його обкладинці вона раптом з'явилася топлес і без волосся.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

Ніжність і пристрасть в одному флаконі: Тіна Кароль здивувала відвертою фотосесією

Відома українська співачка Тіна Кароль продемонструвала в мережі нові фото у строгому, але водночас чуттєвому образі без нижньої білизни

Дружина Олександра Усика замилувала світлинами з 4-місячною донечкою

Дружина титулованого українського боксера Олександра Усика Катерина продемонструвала у мережі фото миле молодшої доньки Марії

Маленький принц: Джамала показала середнього сина, якому виповнилося 4 роки

Відома українська співачка Джамала продемонструвала у мережі фото свого середнього сина Селіма-Герая, якому 19 червня виповнилося 4 роки