Лайм

Реп-зірка Нікі Мінаж вперше стане мамою. Як змінилася співачка, поки зберігала секрет

Зірка показала фото чималенького животика

Нікі Мінаж повідомила, що чекає свою першу дитину. Ексцентрична 37-річна реп-виконавиця поділилася в Instagram яскравим фото, на якому в профіль сидить в купальнику, ліф якого прикрашений дитячою соскою. На другому знімку вона в повний зріст позує в блакитному перуці, обережно підтримуючи живіт рукою.

Фото: https://www.instagram.com/nickiminaj/

Фото: instagram.com/nickiminaj/

У 2019 Нікі Мінаж вийшла заміж за 42-річного Кеннета Петті, засудженого раніше за спробу зґвалтування. Сама співачка неодноразово заступалась за коханого. "Йому було 15 років, їй було 16... вони були у стосунках, - говорила вона. - Годі вам, люди з інтернету, ви не зможете керувати моїм життям. Ви навіть не можете керувати своїм життям".

Чутки про вагітність Мінаж ходили кілька місяців. Зірка підігрівала їх фотографіями помітно збільшеного бюста, але жодного разу офіційно не підтверджувала і не спростовувала припущення фанатів. Тепер вони з радістю вітають її з прийдешнім поповненням.

  • Раніше брата співачки Нікі Мінаж посадили на 25 років за згвалтування дитини. Чоловік стверджує, що звинувачення сфабриковані заради вимагання.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях