Лайм

Дівчині Кіану Рівза місяцями дошкуляла одержима фанатка з кримінальним минулим

Позбавлятися від переслідувачкиа Олександрі Грант довелося через суд

Коли в 2019 році Кіану Рівз вперше вийшов у світ за руку з художницею Олександрою Грант, не всі фанати прихильно сприйняли його вибір. Однією з тих, хто відмовився миритися з новою коханою голлівудського одинака, виявилася 67-річна Кетрін - одержима прихильниця з темним минулим, позбавлятися якої довелося за допомогою судового заборонного наказу.

Фото: Getty Images

Згідно з документами, отриманими The Blast, Кетрін протягом кількох місяців дошкуляла Олександрі онлайн, псувала її власність, переслідувала і відстежувала кожен її крок. Виявилося, що це далеко не перші проблеми з законом, з якими стикається 67-річна фанатка Рівза. У 2015 році вона потрапила під слідство за "крадіжку особистості" - незаконне використання персональних даних для отримання матеріальної вигоди. Поліція виявила у жінки більше 74 псевдонімів і підробних посвідчень, які дозволяли їй красти у голлівудських знаменитостей. Тоді Кетрін взяли під варту за порушення УДО після засудження за шахрайство в 2000 році.

Адвокати Олександри Грант звинуватили Кетрін в тому, що після оприлюднення романтичних стосунків пари вона місяцями переслідувала 46-річну художницю, з'являлася на публічних заходах, псувала її майно, фотографувала машину і місце проживання, розміщувала фото в інтернеті і залишала тисячі настирливих коментарів. У документах йдеться, що дівчина Рівза сильно постраждала через "тривожну та загрозливу поведінку" переслідувачки. На основі цього суд заборонив Кетрін не тільки наближатися до Олександри, але також публікувати її фото і говорити про неї в соціальних мережах.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях