Лайм

Дженніфер Лопес показала, що продовжує носити маску, навіть на велопрогулянку з сім'єю

Співачка дотримується запобіжних заходів і закликає до цього інших

Дженніфер Лопес разом зі своїм нареченим Алексом Родрігесом прогулялися по центральному парку Нью-Йорка. Компанію їм склали їхні діти: 12-річні син співачки Макс і дочка Емма та дочки бейсболіста, 15-річна Наташа і 12-річна Елла.

Фото з сімейної велопрогулянки знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в Instagram. 51-річна зірка на своєму прикладі показала, що продовжує захищатися від коронавірусу, надягаючи маску.

Фото: instagram.com/jlo

Для поїздки в парк Джей Ло вибрала рожевий аксесуар, розшитий паєтками, який гармонійно вписався в її стильний спортивний лук. Сім'я співачки віддала перевагу простим маскам чорного кольору.

Фото: instagram.com/jlo

"Можете сказати, посміхаюся я під маскою? Ми носимо наші маски, щоб захистити себе і один одного. Одягати їх - значить піклуватися", - написала знаменитість.

Фото: instagram.com/jlo

Фото: instagram.com/jlo

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес заручилися в березні 2019 року, коли закоханий спортсмен запропонував співачці каблучку вартістю понад 1 мільйон доларів. Закохані планували влаштувати пишне свято, але в їх плани втрутилася пандемія.

  • Акторка Дженніфер Еністон звернулася до людей, які стали забувати про карантин. Знаменитість закликала всіх носити маски та максимально сприяти зниженню числа заражених Covid-19.
  • Раніше зі схожим зверненням в Інстаграм відзначився Том Хенкс. Перехворілий коронавірусом актор присоромив людей, які не носять маски і назвав три речі, які зроблять світ безпечнішим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.