Лайм

Після трьох негативних тестів у зірки серіалу "Зачаровані" підтвердився коронавірус

Алісса Мілано розповіла про важкі симптоми інфекції

Алісса Мілано отримала позитивний результат тесту на антитіла до Covid-19. Актриса серіалів "Всі жінки відьми" та "Район Мелроуз" розповіла, що на початку весни перенесла "практично всі симптоми коронавірусу", тричі здавала кров на аналіз, але всі три рази результат був негативним.

Фото: instagram.com/milano_alyssa/

47-річна зірка опублікувала в Instagram селфі в масці від дихального апарату і написала, що зробила його 2 квітня, після двох тижнів важкої хвороби.

"Я ніколи так не хворіла. Все боліло. Зник нюх. Мені здавалося, ніби у мене на грудях сидить слон. Я не могла дихати. Не могла утримувати в собі їжу. Я втратила 4 кг за 2 тижні. Я була збита з пантелику. Низька температура. І головні болі були жахливими, - розповіла Мілано. - У мене були практично всі симптоми Covid".

В кінці березня актрисі двічі зробили тест на коронавірус, а в квітні вона здала кров на антитіла. Результат був негативним, але чотири місяці по тому жінка все ще боролася з залишковими симптомами інфекції: запамороченням, розладом шлунка, нерегулярними менструаціями, прискореним серцебиттям, задишкою, забудькуватістю і загальним нездужанням. Мілано вирішила ще раз здати кров на антитіла, і Covid-19 підтвердився.

"Наша система тестування припускається помилок, і ми не знаємо реальних цифр. Я хочу, щоб ви знали, ця хвороба - не брехня. Мені здавалося, що я вмираю, - сказала вона. - Будь ласка, бережіть себе. Будь ласка, мийте руки, носіть маску і тримайтеся на відстані".

Позитивний результат тесту на антитіла до Covid-19 вказує на те, що людина піддалася впливу нового коронавірусу. Однак Центр по контролю і профілактиці захворювань США попередив, що доступні наразі тести на антитіла можуть бути неточними і не повинні використовуватися для визначення імунітету до коронавірусу.

  • Актриса Дженніфер Еністон звернулася до людей, які стали забувати про карантин. Знаменитість закликала всіх носити маски та максимально сприяти зниженню числа заражених Covid-19.
  • Раніше зі схожим зверненням відзначився Том Хенкс. Перехворілий актор присоромив людей, які не носять маски і назвав три речі, які зроблять світ безпечнішим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях