Лайм

Дочка Арнольда Шварценеггера народила первістка від зірки "Месників"

Кетрін Шварценеггер і Кріс Пратт стали батьками

Дочка Арнольда Шварценеггера Кетрін народила дитину від актора Кріса Пратта. Новина про поповнення в родині 30-річної письменниці і її 41-річного чоловіка підтвердив виданню Entertainment Tonight брат Кетрін, Патрік Шварценеггер.

Фото: Getty Images

Точну дату народження і стать дитини Патрік не розкрив, але в п'ятницю 7 серпня Арнольд Шварценеггер, Марія Шрайвер, а також брати і сестри Кетрін відвідали резиденцію молодої родини, а в суботу автофургон доставив до її дому квіти.

"У них все чудово - тільки-но купив їй маленький подарунок", - сказав 26-річний актор, який несе пакет з рожевою стрічкою.

Для Кетрін Шварценеггер дитина від Пратта стала первістком, але сам актор "Вартових Галактики" і "Месників" вже виховує 7-річного сина від попереднього шлюбу з Анною Феріс. Пара одружилася в червні 2019 року на приватній церемонії в Каліфорнії, а в квітні 2020 стало відомо, що Кетрін вагітна.

"На початку стосунків вони вже знали, що хочуть спільних дітей, тому коли вони дізналися цю новину, були дуже щасливі", - розповіло джерело ET, додавши, що малюк має з'явитися на світ незабаром після першої річниці їхнього шлюбу.

  • 30 липня Арнольду Шварценеггеру виповнилося 73 роки. Розповідаємо, як він став мільйонером ще до початку акторської кар'єри.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях