Лайм

MARUV розповіла, скільки готова витратити на своє лакшері-весілля

Анна та Олександр зареєстрували шлюб без весільної церемонії

Співачка MARUV (Анна Корсун) зі своїм майбутнім чоловіком Олександром познайомилася в стриптиз-клубі, де працювала вокалісткою. Через короткий час після знайомства, закохані стали жити разом. Пізніше пара тихо розписалася, не влаштовуючи весілля.

З пишним гулянням подружжя поки не поспішають, оскільки співачка хоче, щоб все пройшло на вищому рівні. "Я хочу дуже пишне, дороге лакшері-весілля. Тому на неї потрібно ще заробити, - розповіла MARUV в програмі "Зірковий шлях". - Але воно точно буде. Це моя мрія з дитинства, я весільну сукню ще не одягала".

Анна Корсун з чоловіком Фото: instagram.com/maruvofficial

Артистка заявила, що для проведення весілля її мрії необхідно "в кращому випадку 200 тисяч доларів".

Анна також розповіла про стосунки з чоловіком, який за сумісництвом є PR-менеджером проекту MARUV. За словами співачки, у них з Олександром дуже складні характери. Пара часто свариться і не раз уже була на межі розлучення.

"У такі моменти ми ходимо до психолога, - зізнається Корсун. - Нам так зручно, не треба щось розбивати або довго з'ясовувати стосунки".

В ході інтерв'ю також було порушено тему материнства. За словами MARUV, ставати мамою вона ще не готова, оскільки ще "не нагулялася".

"Я хочу дати своїй дитині все, що можу. Для цього треба мати статус, хороший заробіток і мати можливість хоча б протягом півроку приділити їй увагу", - розповіла вона.

MARUV Фото: instagram.com/maruvofficial

  • Раніше MARUV презентувала кліп на трек I Want You , який був записаний спільно з музикантом Boosin. Танцювальний сингл був створений ще півтора роки тому, однак побачив світ лише цього літа.

амие цікаві новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях