Лайм

Як і з чим цієї осені поєднувати велосипедки: 8 стильних образів сезону

Ідеї модних луків на поки ще теплу осінь

Поки осінь балує нас чудовою погодою, саме час дістати з шафи велосипедки - короткі обтягуючі шорти, які стали одним з головних трендів минулого літа. І якщо в 1990-х роках велосипедки були тільки спортивним одягом, то нинішні модниці можуть сміливо вдягати їх і на ділову зустріч, і в спортзал, і на побачення. Головне - правильно підібрати інші складові образу та аксесуари.

Розглянемо найбільш модні поєднання велосипедок з повсякденним одягом.

Велосипедки, подовжений піджак та пояс

Образ, який практично став класикою, - це довгий піджак і велосипедки. При чому варіанти, що надіти під піджак, залежать тільки від вашої фантазії, це можуть бути і кроп-топи, і футболки, і сорочки. Завершить образ - ремінь на піджаку, який підкреслить талію.

Фото: pinterest.com

Велосипедки і святкова блуза

Для виходу на світський захід або ж на побачення з коханою людиною ви можете надіти велосипедки та ошатну блузку й підкреслити образ яскравим аксесуаром.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Велосипедки і толстовка

Якщо ж на вулиці похолодало, ви можете створити утеплений образ - велосипедки і толстовка, а щоб було тепліше - поверх накинути жилетку. Зазначимо, що багатошарові образи зараз на піку популярності.

Фото: pinterest.com

Велосипедки з косухою або джинсовою курткою

Одним з найтрендовіших образів буде поєднання чорних велосипедок, чорного топа й шкіряної куртки, яку в народі називають косухою. Якщо на вулиці все ще тепло, можна створити образ з джинсовою курткою.

Фото: pinterest.com

Велосипедки, толстовка й пальто

Для більш пізньої осені актуальним буде лук з толстовкою або теплим светром і пальто.

Фото: pinterest.com

Велосипедки та подовжений светр

Також модним буде поєднання велосипедок з довгим светром або масивним оверсайз-светром.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Спортивні велосипедки з футболками, топами

Так як велосипедки все ж спочатку були спортивним одягом, не варто забувати, що їх можна надіти в зал або на пробіжку. Тоді їх можна сміливо поєднувати з топами, спортивними футболками або лонгслівами.

Фото: pinterest.com

Фото: pinterest.com

Джинсові велосипедки й сорочка в клітинку

Одне з модних рішень сезону - надіти джинсові велосипедки й трендову сорочку в клітинку. У такому образі можна сміливо вирушати на пікнік або на зустріч з друзями.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм