Лайм

8 креативних ідей мейкапу на Хелловін - як створити ефектний образ без витрат

За допомогою яких базових засобів можна створити святковий макіяж

Щороку 31 жовтня в світі святкують кельтське свято Хелловін, або як його ще називають День всіх святих. У цей день прийнято влаштовувати тематичні вечірки з незвичними закусками, вбиратися у костюми відьом, чудовиськ, мерців та іншої нечистої сили.

Для того, щоб образ був цілісним, багато дівчат вдаються до послуг професійних візажистів, що може бути досить затратно. Однак зробити креативний макіяж на Хелловін можна і вдома, маючи базовий набір косметики.

Що ж нам знадобиться? Туш для вій, яка допоможе створити ефект лапок павука, стійка помада криваво-червоного відтінку для імітації синців і чорний лайнер, яким будемо малювати "похмурі" деталі, палетка яскравих тіней, гліттер, кілька пензлів та підводка незвичного кольору.

Для створення найпростішого макіяжу необхідно зробити мазки чорною підводкою для очей біля нижньої повіки.

Фото: pinterest.com

Той, хто вміє непогано малювати, може створити справжню картину, використовуючи тіні та підводку для очей. Це може бути павутина, павучки, кажани, місяць - головне не переборщити із персонажами.

Фото: pinterest.com

Для тих модниць, хто не хоче зациклюватися на темних кольорах, можна вибрати яскраву гаму і створити образ Джокера. Яскраві тіні, червона розмазана помада та глітер на бровах - в такому образі ви точно будете виділятися на вечірці.

Фото: pinterest.com

Диявольський, але в той же час витончений образ можна створити навіть з двох кольорів - червоного і чорного, грамотно поєднуючи їх в макіяжі.

Фото: pinterest.com

Ще один образ на Хелловін - макіяж зомбі. Для цього вам необхідно взяти тональний крем найбільш світлого відтінку, а потім припудрити - таким чином надаємо шкірі блідості. Малюємо мішки під очима за допомогою тіней, відтіняємо западини. Виділяємо губи яскравою помадою.

Фото: pinterest.com

Також можна створити ефект шрамів на обличчі або тілі. Для цього можна використовувати як простий олівець для губ, так і клей, який продається в спеціалізованих магазинах для гримерів. Або ж можна купити і зробити тимчасові татуювання.

Фото: pinterest.com

Для тих, хто не хоче бути на святі в ролі відьми чи зомбі, пропонуємо образ в анімалістичній тематиці. Доповнити його можна, наприклад, комбінезоном з леопардовим принтом.

Фото: pinterest.com

А тим, хто хоче створити романтичний образ, рекомендуємо використати в своєму макіяжі блискітки. У такому вигляді ви будете виглядати як справжня фея.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Шевченко - не "дід у шапці": 5 неочевидних фактів про українського поета

9 березня 2024 року – 210 років від дня народження Тараса Шевченка – добірка фактів з біографії поета розкриє його з несподіваних сторін

Краще не дивитися на голодний шлунок: яким вийшов новий український фільм "Смак свободи"

Фільм Смак свободи виходить у прокат 7 березня - про що стрічка, хто у ній зіграв та як коментують прем'єру автори проекту - трейлер

Світ, який ми намагаємося повернути - сценаристка Олена Моренцова-Шулик про фільм "Смак свободи"

7 березня у прокат виходить Смак свободи - в інтерв'ю сценаристка Олена Моренцова-Шулик розповіла про новий український фільм