Лайм

Таїсія Повалій видала крик відчаю про Крим і гастролі в РФ: ось тільки поки співачці не дуже вірять

Співачка написала гнівний пост

Екс-золотий голос України, співачка Таїсія Повалій, яка працює в Росії, емоційно відреагувала на скандал, що розгорівся навколо її майбутнього концерту в Києві.

Справа в тому, що на днях артистка анонсувала свій виступ в Палаці "Україна", який нібито призначений на 10 грудня. Співачка не виступала на батьківщині з 2014-го року, а в цьому році вирішила дати великий концерт в Києві і приурочити його до свого 55-річчя. Квитки на концерт Повалій продають в мережі по 390-2990 гривень.

На Повалій тут же обрушився шквал критики з боку українських шанувальників, а в Палаці "Україна" спростували інформацію про проведення концерту.

"На сьогоднішній день ніякі угоди з організатором заходу щодо проведення концерту Таїсії Повалій 10 грудня 2019 роки не підписані, а візуальна реклама і реалізація квитків на квитковому ресурсі Karabas.com є заздалегідь спланованою провокацією проти палацу "Україна", мета якої - дискредитація і втягування в ситуацію, що завдає шкоди іміджу НПМ "Україна" і його колективу", - повідомив " Укрінформу " гендиректор Роман Недзельський.

Таїсія Повалій у свою чергу вирішила виправдатися і видала пост-відчай.

"Задолбали суцільна брехня навколо моєї персони! Відповідаю ще раз! У Криму не була! Кримчан з Днем Росії не вітала! Подумайте, мене б не впустили в Україну, де я живу все п'ять років! На гастролі не "тікаю", а виїжджаю! Жоден закон я не порушувала! І не розумію, чому мені, громадянці України, Народній артистці України, не можна співати на батьківщині? " - написала співачка у своєму Instagram.

Шанувальники не повірили їй і знову обрушилися з критикою в коментарях.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси