Лайм

Російська ведуча присоромила Софію Ротару за підтримку української армії і заробітки в РФ

Ангеліна Вовк не стримувала емоцій

Російська телеведуча Ангеліна Вовк висловилася про повернення української співачки Софії Ротару на сцену РФ. Як раніше стало відомо, 72-річна артистка прийняла пропозицію виступити в кількох новорічних концертах в Москві, включаючи фестиваль "Пісня року".

Так, в бесіді з каналом "Царьград" ведуча "Пісні року" присоромила Ротару, яка "їде в Росію за грошима".

"Я дивуюся завжди ось такій позиції людини, вона викликає подив. Ну, по-перше, якщо ти так погано ставишся до Росії, ну навіщо ти сюди їдеш за грошима? На місці Софії я б не поїхала сюди заробляти, як би не були потрібні гроші. Я розумію, артист - поза політикою. Але, якщо ти дійсно поза політикою, тоді не підтримуй армію, яка воює з нашою країною", - обурилася Вовк.

Ведуча також зазначила, що не піде на концерт Ротару, навіть не дивлячись на те, що любила її за радянських часів.

"У людини повинна бути життєва позиція. Чесна, принципова. Адже вона ж приїжджає сюди і посміхається всім. Вийде на сцену - не буде ж говорити: а, які ви погані. Скаже: як я вас люблю, які ви хороші. Ну, тоді і вести себе треба по-іншому по відношенню до нашої країни", - вважає Ангеліна Вовк.

Нагадаємо, що в грудні 2018 року Софія Ротару відомивалсь від концертів в Росії. За словами директора співачки, артистка вирішила на виступати в РФ, так як "вона поза політикою" і "не хоче, щоб політичні чвари якось відбилися на її родині".

Однак незабаром співачка порушила обіцянку. Перша поява Ротару перед російськими фанами відбулася на "Новій хвилі" в Сочі в серпні цього року.

А нещодавно співачка вирішила повноцінно повернутися на російську сцену. Вона підтвердила участь в програмі "Пісня року" та інших новорічних заходах. Крім того, Софія Ротару розглядає пропозиції про московських корпоративах.

  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".
  • Пізніше MARUV поскаржилася на "перекручування фактів" і пояснилася за премію Best Russian Act. Співачка заявила, що ця номінація "не прив'язана до країни або до громадянства".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси