Лайм

Новий позов: Харві Вайнштейна звинуватили в насильстві над 16-річною моделлю

Позивачка стверджує, що інцидент стався 17 років тому

Гарві Вайнштайн зіткнувся з новим серйозним звинуваченням. Кая Сокола стверджує, що опальний продюсер напав на неї в 2002 році, коли вона переїхала в США з Польщі, щоб працювати моделлю. Видання The Hollywood Reporter пише, що в той час дівчині було всього 16 років.

Згідно зі скаргою, Соколу представили Вайнштайну на заході її модельного агентства. Продюсер запросив її на обід і запропонував допомогу в акторській кар'єрі. Дівчина погодилася, після чого водій привіз їх в квартиру Вайнштайна, де він залякав її вдався до сексуального зловживання.

Сокола стверджує, що до Вайнштайн сказав, що "їй має бути комфортно робити те, що скаже режисер - включаючи відмову від заборон і роздягання", а також наполягав на тому, що це нормально.

33-річна Сокола також висунула позов братові Гарві, Бобу Вайнштайну, компаніям Miramax і Disney за недбалість у зв'язку з їх передбачуваною роллю в підтримці продюсера.

Представники Вайнштайна поки не коментують новий позов. Коли в 2018 році Сокола вперше висунула звинувачення як анонімна Джейн Доу, адвокати продюсера сказали пресі, що вони безглузді і брехливі.

  • У першому за рік інтерв'ю Гарві Вайнштайн розповів про заслуги перед жінками. Продюсер нагадав, як допоміг Гвінет Пелтроу стати найбільш високооплачуваною актрисою.
  • Більше 30 жінок, які звинувачують Вайнштайна в насильстві, досягли з ним угоди за $ 25 млн. Якщо угоду підтвердять, продюсеру не доведеться ні платити своїм обвинувачкам, ні визнавати провину.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси