Лайм

MARUV не може повернутися з Росії - співачка матом вилаяла українське консульство

Артистка застрягла в РФ і не може приїхати додому

Українська співачка MARUV (Анна Корсун) незважаючи на епідемію коронавируса продовжує виступати в Росії. Зараз артистка вирішила повернутися додому, але зробити цього не може через закриття кордонів.

Виконавиця записала гнівне відеозвернення, яке розмістила в Instagram Stories. Анна заявила, що не могла виїхати раніше "з об'єктивних причин". Українське консульство вона назвала "кінченим" і звинуватила його співробітників в упередженому ставленні до громадян України, які наразі перебувають в РФ.

"Я просто в величезному шоці! Додзвонювалася в консульство українське, щоб мені пояснили, як дістатися додому, які зараз є варіанти. І це найкінченіше, найнеосвіченіше консульство, яке може бути. Дівчина-оператор просто психованим ідіотка. Другий раз, коли я передзвонювала, щоб уточнити інформацію, вона не бере трубку", - скаржиться MARUV.

"Я хочу одне сказати, так не чинять, - обурилася співачка. - Чому в одних країнах за своїх громадян стоять, а в нашій просто д*пу витирають. Я скажу більше: це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які на даний момент знаходяться в Росії. І, б**ть, у мене такий же паспорт, як у вас, такі ж права, гарантовані мені Конституцією. Тому, якщо ви не можете виконувати нормально свою роботу, не упереджено, не працюйте на цій роботі ".

Обережно, у відео присутня ненормативна лексика!

  • Читайте також на theLime, як MARUV потрапила в скандал, привітавши чоловіків з 23 лютого. Співачка поспішила відповісти критикам в Instagram-історіях, і реакція її була дуже емоційною.
  • Раніше українська виконавиця MARUV похвалилася фанам успіхами в Європі - в ніч на 4 листопада співачка отримала в Іспанії нагороду MTV Europe Music Awards. Що правда, в категорії "Кращий російський виконавець".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймСкандал
Теги: MARUV

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси