Лайм

Джонні Депп розповів, як приймав наркотики і давав марихуану 13-річній дочці

При цьому актор вважає себе відповідальним батьком

У Лондоні почалися судові слухання у справі про наклеп, в якій Джонні Депп звинувачує колишню дружину Ембер Херд. В ході першого засідання 57-річний актор зробив кілька шокуючих заяв про вживання наркотиків, пише Page Six.

Фото: Getty Images

Депп розповів, що хоча до 14 років він вже "приймав всі наркотики, відомі людству", він ніколи не був "монстром", що б'є Ембер Херд або будь-яку іншу жінку під їх впливом. Скаржачись на важке дитинство, актор зізнався, що вживав кокаїн, екстазі, ЛСД, психоделічні гриби і марихуану, і наркотики були єдиним способом заглушити душевний біль.

Відповідаючи на питання обвинувачів, Депп також зізнався, що давав своїй дочці Лілі-Роуз марихуану, коли їй було 13 років. Такий вчинок актор вважає батьківською відповідальністю.

Фото: https://www.instagram.com/lilyrose_depp

"Ми всі знаємо, що коли ви йдете на шкільну вечірку, вам запропонують випити, тому що вони п'ють і в 12 років. У 13 років діти вживають кокаїн, курять марихуану, приймають екстазі і багато-багато наркотиків, - розповів Депп. - Їй було всього 12, і вона сказала, що не знає, що робити. На вечірці хтось дав їй косяк. Я сказав: "Слухай, люба, якщо ти на вечірці, і хтось дає тобі косяк, візьми і передай його іншій людині. Будь ласка, не експериментуй з наркотиками разом з людьми, яких ти не знаєш".

Батько сказав дівчинці, що якщо вона дійсно хоче спробувати марихуану, їй слід звернутися до нього особисто. "Я не хотів, щоб її перший досвід був з людьми, яких вона не знає, щоб вона приймала невідому речовину, - пояснив Депп. - Як батько я турбувався про дочку в такій ситуації. Я хотів, щоб вона мені довіряла. Якщо моя дочка каже, що вона готова, то вона дійсно була готова. Я хотів переконатися, що обстановка бездоганна. Включити сімейне телешоу, наповнити холодильник морозивом, створити максимально приємну обстановку. Я не хотів, щоб 13-річний підліток впав у якусь параною".

Актор додав, що обговорював цю проблему з мамою Лілі-Роуз, Ванессою Параді. "Я знав, що марихуана, яку я курив сам, хорошої якості і заслуговує довіри, - сказав він. - Якщо це не так у ваших очах, я ціную вашу думку. Але я був відповідальним батьком".

Нагадаємо, що Депп подав до суду на газету The Sun за статтю 2018 року, в якій його звинуватили в насильстві над дружиною, а також на Ембер Херд, яку звинувачує в наклепі.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Автор "найскандальнішої скульптури" України-2023 прокоментував спроби пошкодити його витвір

Скульптор Василь Корчовий висловився про критику його роботи Впевнена і спроб її пошкодити

Що буде модно восени 2023 року: головні тренди нового сезону

Якими модними речами урізноманітнити свій осінній гардероб в цьому році, щоб бути в тренді та завжди виділятися із сірої маси