Лайм

Співачка Pink з'явилася на сцені в наряді українського бренду: фото

Співачка вибрала для виступу жакет дизайнера Валерії Ковальської

Американська співачка Пінк (Pink) для виступу в рамках шоу Джиммі Кіммел в Нью-Йорку вибрала наряд українського дизайнера Валерії Ковальської.

Про це повідомила дизайнер на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість з'явилася на сцені в чорному асиметричному жакеті з плісировкою бренду Valery Kovalska. Свій образ співачка доповнила оригінальною білою блузою і брюками червоного кольору.

"Ікона музики Пінк в фірмовому смокінгу Валерії Ковальської під час виступу на шоу Джиммі Кіммела в Нью-Йорку", - свідчить підпис до знімків. Вартість смокінга - від 640 до 1000 євро.

  • Раніше американська акторка Демі Мур, яка є любителькою вишиванок, приміряла стильну вишиту сукню українського бренду Vita Kin.
  • Британська акторка Кетрін Зета-Джонс також відноситься до тих зірок, хто відчуває прихильність до нарядів українських дизайнерів. 49-річна голлівудська красуня неодноразово показувала в мережі, як носить вишиванки в повсякденному житті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно