Лайм

Олена Зеленська з чоловіком і дітьми прикрасили обкладинку іменитого глянцю: фото

Автором фотосесії виступив відомий фотограф з Нідерландів

Олена Зеленська прикрасила обкладинку і сторінки глянцю Vogue Ukraine. На одному зі знімків перша леді позує з чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським, та дітьми.

Фото для грудневого випуску журналу з'явилися на його сторінці в Instagram. Автором фотосесії виступив іменитий фотограф з Нідерландів Пол Беллаарт.

"Перша леді України Олена Зеленська на обкладинці грудневого номера VogueUA", - коротко прокоментували фотосесію в журналі.

У мережі також з'явився короткий ролик бекстейджу фотосесії Олени Зеленської. "Ми зробили три обкладинки з головною героїнею номера, щоб показати її в різних якостях. Ми задумували гранично чесну і щиру історію, і для роботи над проектом запросили голландського фотографа Пола Беллаарта - його майже документальний стиль дозволив показати першу леді максимально правдиво, такою, яка вона є в житті", - розповів головний редактор видання Філіп Власов.

  • Нещодавно Володимир Зеленський з дружиною зустрілися з імператором Японії. Для цього заходу перша леді мала особливий наряд.
  • Український журнал "Фокус" опублікував щорічний рейтинг 100 найвпливовіших жінок України. Цього разу до нього увійшли перша леді Олена Зеленська та хіп-хоп-зірка alyona alyona (Олена Савраненко).

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно