Лайм

У чому піти на корпоратив: 12 стильних ідей для святкування Нового року

Що надіти на вечірку з колегами

Зимові свята - не тільки час подарунків, приємних турбот і приготування смачних страв. Саме в цей час також проводиться безліч корпоративів. Збираєтеся відсвяткувати Новий рік зі співробітниками і не знаєте, який наряд вибрати, щоб виглядати святково і при цьому не надто зухвало? Ми підібрали для вас найкращі варіанти і готові ними поділитися.

Ідеальним рішенням для корпоративної вечірки може стати строгий костюм. Класика ніколи не виходить з моди, а щоб ваш лук виглядав святково, досить додати трохи блискіток в макіяж і надіти масивні прикраси.

Ще одна хороша ідея - плаття в підлогу з високою талією. Такий фасон пасує людям з будь-якою фігурою, він прекрасно підкреслить вашу фігуру, приховає будь-які проблемні місця і зробить вас дуже елегантною і ошатною. Підкреслити образ можна ефектною зачіскою, сумочкою або цікавим поясом.

Варто звернути увагу на оригінальні кежуал-образи. Такий варіант прекрасно підійде тим, хто не хоче сильно вбиратися, але при цьому не проти виглядати стильно і круто. Тут може бути безліч варіацій: прямі класичні брюки можна надіти з контрастною сучасної футболкою, взуттям на грубій платформі і великими сережками, звичайні джинси можна поєднати з легкої блузою або сорочкою оверсайз, під такий лук ідеально підійдуть туфлі-човники.

Спідниця-олівець може мати гарний вигляд зі светром під горло і якимось великим кулоном. Доповнити цей стиль можна чобітками, беретом або акуратним капелюшком.

Ну а для найсміливіших і веселих ми пропонуємо ... Піжами. Влаштуйте в офісі піжамну вечірку, якщо ви і ваші колеги не проти трохи подуріти.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей