Лайм

У новий рік на стилі: 5 модних спідниць, які врятують ваш образ

У чому зустрічати Новий рік красиво і стильно

Зовсім скоро настане найгаласливіше і наймасштабніше свято зими - Новий рік. Вже придумали, в чому ви будете його зустрічати? Щоб вам було простіше зібрати і скорегувати свій образ, ми підібрали кілька варіантів спідниць, які ідеально підійдуть для будь-якого заходу.

Спідниця-олівець буде доречна як для святкування в колі друзів, так і для офісного торжества. Також вона зручна тим, що добре поєднується практично з будь-яким верхом. Доповнити образ ви можете ефектними аксесуарами.

Максі. Цей варіант буде виглядати більш романтично. У якості верху можна використати блузу, гольф під горло, якусь кофточку з відкритою спиною. Але пам'ятайте, що з максі-спідницею бажано вибирати наряд по фігурі, щоб образ не виглядав надто мішкувато.

Спідниця-сонце відмінно підійде молодим дівчатам. Її можна надіти як з ділової блузою, так і з якоюсь неформальною футболкою. Такий лук буде цікаво виглядати зі взуттям на грубій платформі і яскравою помадою.

Спідниця в складку може ефектно доповнити образ справжньої леді. Одягти такий елемент одягу можна з беретом, строгим гольфом і акуратними прикрасами.

Ну і нарешті хіт року - спідниця-шорти з високою талією. Її можна носити як з діловим піджаком, так і з затишним светром, футболкою, блузою, топом ... Загалом, практично з чим завгодно. Також під таку спідницю підійдуть абсолютно будь-які туфлі, що теж немало спрощує процес створення образу. Висока талія відмінно підкреслить вашу фігуру і візуально подовжить ноги.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно 

Ніжно-рожевий манікюр став вишуканим трендом весни 2024 року: фото

Манікюр на весну 2024 - в моді буде рожевий колір - які відтінки та дизайни обрати - добірка актуальних ідей