Лайм

І взимку, і влітку: 12 речей на кожен день, які не виходять з моди

Одяг, взуття та аксесуари, які стануть в нагоді в будь-яку пору року

Сезонна мода змінюється з року в рік. Але є речі, які залишаються в трендах постійно, незалежно від пори року, актуальних тенденцій і дизайнерських хитрощів. У цьому матеріалі ми розповімо вам про одяг, взуття та аксесуари, які точно знадобляться і зараз, і через 10 років. І будуть доречні як взимку, так і влітку.

Почнемо з головних уборів. Кепки завжди залишаються в тренді. Їх можна носити практично з будь-яким одягом, якщо грамотно вибрати фасон. Те ж саме відноситься до беретів і шапочкок "біні". Такий аксесуар добре підкреслить образ. А в тому випадку, якщо він виконаний з щільної тканини, він також зігріє і захистить ваші волосся від снігу і дощу.

Що стосується взуття, в моді завжди залишаються стильні кросівки. Взимку їх можна носити з щільними носками і пуховиками, щоб зберегти тепло. Влітку вони будуть мати гарний вигляд з короткими шортами або навіть легким сарафаном. Ну а восени світлі кросівки прекрасно виглядають в поєднанні з гарним пальто або короткою курточкою. Те ж саме стосується грубих черевиків з натуральної шкіри і взуття на грубій платформі.

Брюки з високою талією. На них хочеться звернути особливу увагу, так як це універсальний елемент одягу, який не втрачає актуальності вже кілька десятиліть. Такі штани зручні, вони підійдуть під будь-який образ. Також вони візуально подовжують ноги і роблять фігуру більш тонкою і стрункою. Гарні також високі шорти, які можна носити як з теплими колготами, так і на голе тіло, і різні лосини і легінси.

Ну і, звичайно ж, не можна не згадати світшоти. Затишний теплий світшот може послужити відмінним утеплювачем взимку, ну а влітку його можна носити ввечері, щоб не мерзнути під час довгих прогулянок по нічному місту. Також цей одяг підходить під абсолютно будь-який тип фігури. Ну а кількість фасонів, кольорів і дизайнів точно нікого не залишить байдужим.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно