Лайм

Куди ж навесні без капелюшка: 8 стильних моделей майбутнього сезону на кожен день

Кращі варіанти головних уборів на новий сезон

Зовсім скоро настане весна - час довгих прогулянок, красивих нарядів і перших теплих днів. У цьому матеріалі ми розповімо вам про наймодніші головні убори сезону, щоб цієї весни ви виглядали на всі 100 у будь-яку погоду.

Почнемо з капелюхів з широкими полями. Це відмінний варіант головного убору на будь-який випадок, адже такий капелюх буде прекрасно виглядати практично з будь-яким одягом, крім явно спортивного.

Капелюх можна надіти з пальто, курточкою, з сукнею або брюками. Навіть любителям неформальних стилів в одязі такий капелюх ідеально підійде під різні образи.

Ще один варіант універсального головного убору на весну 2020 року - берет. Вони зараз буквально вриваються назад в тренди. І не дарма, адже берет личить практично всім і його можна надіти з багатьма образами.

Відмінний варіант на більш холодні дні - шапочка-біні. З огляду на сучасні модні тенденції, носити таку шапку можна не тільки з повсякденним і спортивним одягом, а також із сукнями і навіть діловими костюмами. Еклектика залишається в тренді, тому не бійтеся змішувати різні стилі між собою.

Також цієї весни в моді будуть різні яскраві кепки. Їх, як і біні, можна надягати майже під будь-який наряд. Звичайно, з вечірньою сукнею кепка буде виглядати трохи дивно. Але ось з джинсами, спідницею, шортами, лосинами або навіть костюмними брюками вона може виглядати дуже стильно і оригінально.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно